Trajnime profesionale të formimit të vazhdueshëm të mësuesve dhe drejtuesve arsimor me kredite dhe certifikim, të njohur dhe akredituar nga Ministria e Arsimit, Sporteve dhe Rinisë

Per me teper klikoni ketu