AM- Barleti Human Capital dhe Barleti Training & Testing Center ofrojnë seminare dhe trajnime për bizneset, kompanitë dhe profesionistët, drejtuesit e institucioneve private, publike, organizatave jofitimprurëse.

Per me teper klikoni ketu