Karriera

23/06/2020

Barleti Human Capital fillon turin e trajnimeve dhe keshillimit te karrieres

Barleti Human Capital me datë 23 qershor 2020 zhvilloi në bashkëpunim me Barleti Training & Testing Center trajnimin dhe këshillimin e karrierës duke startuar kështu një […]