26/05/2021

Zhvillohet trajnimi me temë “Menaxhimi në distancë i burimeve njerëzore”

Ditën e mërkurë, datë 26.05.2021 AM-Barleti Human Capital në bashkëpunim me Akademinë e Punësimit dhe Karrierës zhvilloi trajnimin me temë “Menaxhimi në distancë i burimeve njerëzore”. […]
20/05/2021

Trajnim 1 ditor me temë “Menaxhimi në distancë i burimeve njerëzore”

Trajnim 1 ditor organizuar nga Akademia e Punësimit dhe Karrierës dhe AM-Barleti Human Capital me temë “Menaxhimi në distancë i burimeve njerëzore” Trajnimi është i certifikuar […]
16/03/2021

Trajnim për punësimin dhe zhvillimin e aftësive të lidershipit

Dëshiron të jesh i suksesshëm në punësim? Ndihesh që ke aftësi drejtuese por ke domosdoshmëri të përditësimit të njohurive mbi lidershipin? AM-Barleti Human Capital së bashku […]
02/03/2021

AM-BHC dhe BTTC zhvilluan trajnimin “Sheshimi i mosmarrëveshjeve në ambjentin e punës”

Ditën e premte, dt 26.02.2021 AM-BHC në bashkëpunim me Akademinë e Punësimit dhe Karrierës pranë BTTC realizuan trajnimin e rradhës 1 ditor me temë “Sheshimi i […]
18/02/2021

Trajnim online: “Sheshimi i mosmarrëveshjeve në ambientin e punës”

AM-Barleti Human Capital dhe BTTC organizojnë ditën e premte, 26 shkurt 2021, ora 11.00 trajnimin e certifikuar 1 ditor me teme “Sheshimi i mosmarrëveshjeve në ambientin […]
22/01/2021

AM-Barleti Human Capital zhvillon trajnimin e rradhës

Zhvillohet trajnimi mbi “Ruajtjen e dokumenteve – Arkivë, Protokoll, Burime Njerëzore” , nga AM-Barleti Human Capital dhe Akademia e Punësimit dhe Karrierës me pjesëmarrjen e 22 juristëve, […]
12/01/2021

Trajnim online: “Ruajta ligjore e dokumenteve- arkivë, protokoll, burime njerëzore”

Akademia e Punësimit dhe Karrierës dhe AM-Barleti Human Capital në bashkëpunim me Barleti Trainin and Testing Center organizojnë trajnimin me temë ” Ruajta ligjore e dokumenteve- […]
15/12/2020

Zhvillohet trajnimi i rradhës soft skills

AM-Barleti Human Capital dhe Soft Skills Academy në bashkëpunim me BTTC nën drejtimin e trajnerëve Erion Muça dhe Elona Bano zhvilluan trajnimin me temë “Puna në […]
11/12/2020

AM-Barleti Human Capital organizon trajnimin “Si të krijojmë biznesin tonë”

Në bashkëpunim me Dhomën e Tregtise së Italisë dhe Forma Camera të rajonit të Lacios, AM-Barleti Human Capital organizon trajnimin për fillimin e një biznesi në […]