AM-BHC dhe BTTC zhvilluan trajnimin “Sheshimi i mosmarrëveshjeve në ambjentin e punës”

Takim frytdhënës i AM-BHC me Sektorin e Këshillimit dhe Karrierës pranë Bashkisë së Tiranës
22/02/2021
Trajnim për punësimin dhe zhvillimin e aftësive të lidershipit
16/03/2021
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more