Njoftime

26/03/2021

Menaxhimi i emocioneve në intervistën e punës

Klubet Studentore Barleti me anë të Klubit të Karrierës në bashkëpunim me Barleti Training and Testing Center dhe AM-Barleti Human Capital shpk realizuan aktivitetin online me […]
16/03/2021

Trajnim për punësimin dhe zhvillimin e aftësive të lidershipit

Dëshiron të jesh i suksesshëm në punësim? Ndihesh që ke aftësi drejtuese por ke domosdoshmëri të përditësimit të njohurive mbi lidershipin? AM-Barleti Human Capital së bashku […]
02/03/2021

AM-BHC dhe BTTC zhvilluan trajnimin “Sheshimi i mosmarrëveshjeve në ambjentin e punës”

Ditën e premte, dt 26.02.2021 AM-BHC në bashkëpunim me Akademinë e Punësimit dhe Karrierës pranë BTTC realizuan trajnimin e rradhës 1 ditor me temë “Sheshimi i […]
22/02/2021

Takim frytdhënës i AM-BHC me Sektorin e Këshillimit dhe Karrierës pranë Bashkisë së Tiranës

AM-Barleti Human Capital merr pjesë në aktivitetin me temë: “Një ditë me studentët” me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të Bashkisë së Tiranës, përgjegjës për punësimin dhe praktikat […]
18/02/2021

Trajnim online: “Sheshimi i mosmarrëveshjeve në ambientin e punës”

AM-Barleti Human Capital dhe BTTC organizojnë ditën e premte, 26 shkurt 2021, ora 11.00 trajnimin e certifikuar 1 ditor me teme “Sheshimi i mosmarrëveshjeve në ambientin […]
22/01/2021

Njoftim për kryerje praktike pranë Klinikës së Ligjit

AM-Barleti Human Capital në bashkëpunim me Universitetin Barleti ftojnë studentët e programeve studimore në degën e drejtësisë të shprehin interesin për të kryer praktikë pune pranë […]
22/01/2021

AM-Barleti Human Capital zhvillon trajnimin e rradhës

Zhvillohet trajnimi mbi “Ruajtjen e dokumenteve – Arkivë, Protokoll, Burime Njerëzore” , nga AM-Barleti Human Capital dhe Akademia e Punësimit dhe Karrierës me pjesëmarrjen e 22 juristëve, […]
18/01/2021

AM-Barleti Human Capital ne Clubfm

Ditën e shtunë, dt 16 Janar 2021, Administratorja e AM-Barleti Human Capital prezantoi iniciativat e punësimit, akomodimit dhe orientimit dhe këshillimit të karrierës që ky institucion […]
12/01/2021

Trajnim online: “Ruajta ligjore e dokumenteve- arkivë, protokoll, burime njerëzore”

Akademia e Punësimit dhe Karrierës dhe AM-Barleti Human Capital në bashkëpunim me Barleti Trainin and Testing Center organizojnë trajnimin me temë ” Ruajta ligjore e dokumenteve- […]