Trajnim online: “Sheshimi i mosmarrëveshjeve në ambientin e punës”

Njoftim për kryerje praktike pranë Klinikës së Ligjit
22/01/2021
Takim frytdhënës i AM-BHC me Sektorin e Këshillimit dhe Karrierës pranë Bashkisë së Tiranës
22/02/2021
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more