Takim frytdhënës i AM-BHC me Sektorin e Këshillimit dhe Karrierës pranë Bashkisë së Tiranës

Trajnim online: “Sheshimi i mosmarrëveshjeve në ambientin e punës”
18/02/2021
AM-BHC dhe BTTC zhvilluan trajnimin “Sheshimi i mosmarrëveshjeve në ambjentin e punës”
02/03/2021
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more