08/12/2020

NJOFTIM PËR WEBINAR FALAS OFRUAR NGA “FUTURAE”- PROGRAMI PËR SIPËRMARRJET E EMIGRANTËVE

Je një shtetas shqiptar që jeton në Itali në rajonin e Lacios? Ke një ide për biznes dhe do të nisësh një aktivitet tëndin?AM-Barleti Human Capital […]