NJOFTIM PËR WEBINAR FALAS OFRUAR NGA “FUTURAE”- PROGRAMI PËR SIPËRMARRJET E EMIGRANTËVE

AM-Barleti dhe Soft Skills Academy zhvillojnë trajnimin 1 ditor
25/11/2020
AM-Barleti Human Capital organizon trajnimin “Si të krijojmë biznesin tonë”
11/12/2020
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more