AM-Barleti dhe Soft Skills Academy zhvillojnë trajnimin 1 ditor

Trajnim online: ” Zgjidhja e konflikteve dhe parashikimet sipas Kodit të Punës”
13/11/2020
NJOFTIM PËR WEBINAR FALAS OFRUAR NGA “FUTURAE”- PROGRAMI PËR SIPËRMARRJET E EMIGRANTËVE
08/12/2020
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more