AM-Barleti Human Capital nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Dhomën e Biznesit të Diasporës Shqiptare

Barleti Human Capital fillon turin e trajnimeve dhe keshillimit te karrieres
23/06/2020
Trajnime për punonjësit dhe punëkërkuesit
13/07/2020
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more