Trajnime për punonjësit dhe punëkërkuesit

AM-Barleti Human Capital nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Dhomën e Biznesit të Diasporës Shqiptare
10/07/2020
Thirrje për organizimin e konferencës së dytë online me temë: ” Mësuesi i shkollës së mesme si burim suksesi për nxënësit”
14/07/2020
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more