Adm1n

09/01/2020

Kariera dhe Punesimi nga Universiteti Marin Barleti

Synohet që, së bashku me studentët: Të nxitet dhe të mbështetet lidhja midis studimit dhe karrierës përmes përvojave të hershme të punësimit; Të lehtësohet ballafaqimi i […]
09/01/2020

New Marin Barleti in collaboration with Career Center and Deloitte.

New Marin Barleti in collaboration with Career Center and Deloitte. New Marin Barleti in collaboration with Career Center and Deloitte. New Marin Barleti in collaboration with […]
09/01/2020

Trajnimi i Stafit të Kompanisë SEZON DEKOR

“Suksesi në shitje nuk varet vetëm nga cilësia e produktit apo shërbimit por më tepër nga marrëdhënia e besimit e ndërtuar me sinqeritet, emocionalitet dhe afinitet […]
09/01/2020

Fillimi i turit të këshillimit në karrierë për maturantët

Këshillimi dhe orientimi profesional në karrierë si dhe përzgjedhja e profilit të duhur të shkollimit të mëtejshëm përbën një sfidë me konfuzionin për cilindo maturant. Nisur […]
10/10/2019

New Career Center in collaboration with USAID/Growth Albania.

10/10/2019

New Higher education programs at Faculty of Applied Sciences.

10/12/2018

Higher education programs at Faculty of Applied Sciences.

10/12/2018

Marin Barleti in collaboration with Career Center and Deloitte.

10/12/2018

Career Center in collaboration with USAID/Growth Albania.