Adm1n

13/11/2020

Trajnim online: ” Puna në grup dhe zhvillimi i aftësive të lidershipit”

24/09/2020

Trajnim mbi Teknikat dhe strategji të suksesshme të negocimit në takime dhe në shitje

Në datën 24 shtator 2020 AM-Barleti Human Capital në bashkëpunim me Barleti Testing and Training Center mbajten trajnimin me temë: ” Teknikat dhe strategji të suksesshme […]
28/08/2020

EASY PAY VENDE PUNE

21/08/2020

DREJTOR SHITJE NË KOMPANINË MIELE & TEKA

14/07/2020

Thirrje për organizimin e konferencës së dytë online me temë: ” Mësuesi i shkollës së mesme si burim suksesi për nxënësit”

AM-Barleti Human Capital në bashkëpunim me Universitetin Barleti dhe Barleti Training and Testing Center(BTTC), në kuadër të interesimit të lartë të mësuesve në konferencën e zhvilluar […]
13/07/2020

Trajnime për punonjësit dhe punëkërkuesit

TRAJNIME KUSHTUAR PËRDITËSIMIT TË AFTËSIVE PËR PUNONJËSIT DHE PUNËKËRKUESITAM- Barleti Human Capital dhe Barleti Training and Testing Center ofrojnë trajnime një ditore kushtuar soft skills dhe […]
10/07/2020

AM-Barleti Human Capital nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Dhomën e Biznesit të Diasporës Shqiptare

Ditën e djeshme AM-Barleti Human Capital përfaqësuar nga znj. Elona Bano dhe Kryetari i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shiptare, z. Ardian Lekaj, nënshkruan  një marrëveshje  […]
23/06/2020

Barleti Human Capital fillon turin e trajnimeve dhe keshillimit te karrieres

Barleti Human Capital me datë 23 qershor 2020 zhvilloi në bashkëpunim me Barleti Training & Testing Center trajnimin dhe këshillimin e karrierës duke startuar kështu një […]
09/01/2020

Trajnimi me kredite për mesuesit dhe drejtuesit arsimor në Durrës

Foto ilustruese nga trajnimi me kredite për mesuesit dhe drejtuesit arsimor i zhvilluar të shtunën dhe të djelën me 05 dhe 06.10.2019 në qytetin e Durrës-it. […]