Adm1n

22/01/2021

Njoftim për kryerje praktike pranë Klinikës së Ligjit

AM-Barleti Human Capital në bashkëpunim me Universitetin Barleti ftojnë studentët e programeve studimore në degën e drejtësisë të shprehin interesin për të kryer praktikë pune pranë […]
22/01/2021

AM-Barleti Human Capital zhvillon trajnimin e rradhës

Zhvillohet trajnimi mbi “Ruajtjen e dokumenteve – Arkivë, Protokoll, Burime Njerëzore” , nga AM-Barleti Human Capital dhe Akademia e Punësimit dhe Karrierës me pjesëmarrjen e 22 juristëve, […]
18/01/2021

AM-Barleti Human Capital ne Clubfm

Ditën e shtunë, dt 16 Janar 2021, Administratorja e AM-Barleti Human Capital prezantoi iniciativat e punësimit, akomodimit dhe orientimit dhe këshillimit të karrierës që ky institucion […]
12/01/2021

Trajnim online: “Ruajta ligjore e dokumenteve- arkivë, protokoll, burime njerëzore”

Akademia e Punësimit dhe Karrierës dhe AM-Barleti Human Capital në bashkëpunim me Barleti Trainin and Testing Center organizojnë trajnimin me temë ” Ruajta ligjore e dokumenteve- […]
15/12/2020

Zhvillohet trajnimi i rradhës soft skills

AM-Barleti Human Capital dhe Soft Skills Academy në bashkëpunim me BTTC nën drejtimin e trajnerëve Erion Muça dhe Elona Bano zhvilluan trajnimin me temë “Puna në […]
11/12/2020

AM-Barleti Human Capital organizon trajnimin “Si të krijojmë biznesin tonë”

Në bashkëpunim me Dhomën e Tregtise së Italisë dhe Forma Camera të rajonit të Lacios, AM-Barleti Human Capital organizon trajnimin për fillimin e një biznesi në […]
08/12/2020

NJOFTIM PËR WEBINAR FALAS OFRUAR NGA “FUTURAE”- PROGRAMI PËR SIPËRMARRJET E EMIGRANTËVE

Je një shtetas shqiptar që jeton në Itali në rajonin e Lacios? Ke një ide për biznes dhe do të nisësh një aktivitet tëndin?AM-Barleti Human Capital […]
25/11/2020

AM-Barleti dhe Soft Skills Academy zhvillojnë trajnimin 1 ditor

AM-Barleti Human Capital dhe BTTC në kuadër të Soft Skills Academy zhvilluan ditën e sotme, 25.11.2020, trajnimin 1 ditor me temë “Zgjidhja e Konflikteve sipas parashikimeve […]
13/11/2020

Trajnim online: ” Zgjidhja e konflikteve dhe parashikimet sipas Kodit të Punës”